TIETOSUOJA

Asfalttipartio sovellukset
Tietosuojaseloste

1. Yleistä

Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle, kuten rekisterinpitäjän asiakkaalle tai henkilöstölle, ja toisaalta valvovalle viranomaiselle.

2. Rekisterinpitäjä ja rekisterinpitäjän yhteystiedot

KC Suomi & Co Oy
Aputoiminimi Asfalttipartio
Postiosoite: Louhimontie 10, 90620 Oulu
Käyntiosoite: Louhimontie 10, 90620 Oulu

Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö: Jeremias Vuojus
Sähköpostiosoite: myynti[at]asfalttipartio.fi
Puhelinnumero: 040 187 0430

Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö
Jeremias Vuojus
jere.vuojus[at]asfalttipartio.fi

3. Milloin ja mitä tietoja keräämme

Tässä kerromme miten ja mitä tietojasi keräämme, kun käytät sovellusta. Sovelluksen käyttö vaatii voimassa olevan suhteen Asfalttipartion kanssa, ja käyttö onnistuu vain kirjautumisen avulla.

3.1 Kirjautuessasi sovellukseen

Jotta sovelluksen käyttäminen ja avun tienpäälle tilaaminen olisi mahdollisimman vaivatonta tarvitsemme tietojasi. Jäsenen kirjautuessa ja luodessa tilin sovellukseen keräämme tai käsittelemme seuraavia tietojasi:

Asfalttipartion asiakasnumero
Etunimi, sukunimi
Sähköposti ja puhelinnumero

Edellä mainitut tiedot saamme suoraan sinulta antaessasi ne sovelluksessa. Osan tiedoista voimme tuoda sovellukseen automaattisesti jäseneksi liittymisen yhteydessä antamiesi tietojen perusteella.

3.2. Tehdessäsi tilauksen

Laadukkaan palvelun tuottamiseksi keräämme sinulta seuraavat tiedot:

Kohteen sijaintitiedot
Kohteen nimi
Tilauksen yhteydessä annetut lisätiedot, kohteesta

Edellä mainitut tiedot saamme suoraan sinun syöttäminä sovellukseen taikka palvelupuhelun aikana antamiesi tietojen perusteella. Jos olet sallinut sijaintitietojesi käytön sovelluksen yhteydessä, keräämme sijaintitietosi tilaukseen. Voit halutessasi antaa myös eri tiedon kohteen sijainnistasi kuin sijaintisi tilaushetkellä. Tällöin sijaintiasi ei tallenneta, vaan tilauksen kohteen sijainti tallentuu järjestestelmäämme.

3.3. Toteutettuun palveluun liittyvät tiedot

Sinulle palvelun tuottava toimija (joko Asfalttipartion työntekijä tai alihankkija) jakaa Asfalttipartiolle tietoja liittyen sinulle toteutettuun palveluun. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi tieto korjauskohteessa olleesta viasta, suoritetun toimenpiteen kuvaus sekä valokuva(t) valmistuneesta työkohteesta.

3.4. Sovelluksen käyttöön liittyvät tiedot ja laitetiedot

Keräämme tietoja siitä, miten käytät sovellustamme. Näihin lukeutuvat muun muassa seuraavat tiedot:

Sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja, kuten tiedot tilausten päivämääristä ja kellonajoista sekä katsotuista sovelluksen ominaisuuksista.
Laitteesi tietoja, joilla käytät sovellusta, kuten laitteen malli, IP-osoite, käyttöjärjestelmät ja versiot sekä mobiiliverkon tiedot.

4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta pystymme toteuttamaan edellä mainitut käyttötarkoitukset. Korjauspalveluihin liittyviä henkilötietoja säilytämme korkeintaan 3 vuotta per tilaus. Muita tietoja säilytämme korkeintaan 3 vuotta siitä, kun olet käyttänyt sovellusta.

Edellä mainittujen säilytysaikojen lisäksi voimme säilyttää tietojasi myös pidempään, jos lainsäädäntä meitä siihen velvoittaa.

5. Kenelle jaamme tietojasi

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Emme myy henkilötietojasi tai aseta niitä kaupallisesti kenenkään kolmannen osapuolen saataville.

Voimme jakaa henkilötietojasi alihankkijoidemme kanssa tilattavan työn toteuttamiseksi sekä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa, jotka osallistuvat sovelluksen sekä sen tietokannan ylläpitoon ja kehittämiseen. Jos jaamme henkilötietojasi, varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään vain siinä määrin kuin on tarpeellista ja tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoituksen mukaisesti.

Meidän voi myös olla tarpeen jakaa henkilötietojasi viranomaisten kanssa henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

6. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Säilytämme henkilötietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen sisällä sijaitsevilla palvelimilla. Näin ollen meillä ei ole tarvetta siirtää asiakkaidemme henkilötietoja EU-alueen ulkopuolelle.

7. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet tietosuojalainsäädännön mukaisesti:

  • Oikeus tarkistaa sinusta yrityksessämme oleva tieto
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä (muun muassa suoramarkkinointia varten)
  • Oikeus korjata virheelliset tai epätarkat tiedot
  • Oikeus saada tiedot poistettua
  • Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle

Voit tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu esittämällä tarkastuspyynnön kohdassa 2 esitetylle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Voit myös esittää pyynnön tietojesi korjaamiseksi taikka niiden poistamiseksi lähettämällä sähköpostin kohdassa 2 esitetylle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

Jos haluat käyttää muita oikeuksiasi ota yhteyttä tässä tietosuojaselosteessa määritettyyn yhteyshenkilöön.

8. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Tilanteissa, joissa sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia tai toiminnallisuuksia voimme samalla joutua muokkaamaan tätä tietosuojaselostetta. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän tietosuojaselosteen osia.